Onze All-In partner

Nedap

Het grootste carrière-
evenement van Nederland

170+ bedrijven
2000 studenten
75 activiteiten

Meld je aan voor de Ambitieweken!
12-29 Maart

Tot woensdagavond 21 februari zijn de inschrijvingen voor de Ambitieweken open en kan je je inschrijven voor een tal aan leuke activiteiten samen met meer dan 30 interessante bedrijven! Zo kan je schaatsen, ontsnappen uit een escaperoom, lunchen, dineren, een training volgen en een week naar Curaçao verdienen, of neem deel aan een één op één gesprek met een recruiter. Kijk op de activiteitenpagina om te vinden wat bij jou past en schrijf je in!

Naar activiteiten

Bedrijvendagen verbindt!

Welkom op de website van de Bedrijvendagen Twente. Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Waarom meedoen?

Prof.dr. Thom Palstra
Rector Magnificus Universiteit Twente
format_quoteBenut de kansen die de Bedrijvendagen Twente jou biedt. Het gaat om jouw toekomst!format_quote

Maak nu een account aan!

Het is op het moment helaas niet mogelijk om je in te schrijven voor activiteiten, maar je kunt al wel vast een account aanmaken voor komende editie.

Aftermovie
Ambitieweken 2017

In maart 2017 vonden de Ambitieweken plaats van de 33e editie van de Bedrijvendagen Twente. Hierin vonden allerlei activiteiten plaats, van bedrijfsdiners tot een high tea, waarmee studenten intensiever in contact konden komen met bedrijven.

Bekijk hier de aftermovie van de Ambitieweken!


Postadres

Bezoekadres

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Volg ons