Onze All-In partners

Het grootste carrière-
evenement van Nederland

150+ bedrijven
2500 studenten
70 activiteiten

Bedrijfsaanmelding
gesloten
Studentaanmelding
gesloten

Meld je aan voor de Ambitieweken!
12-28 Maart

Tot woensdagavond 20 februari zijn de inschrijvingen voor de Ambitieweken open en kan je je inschrijven voor een tal aan activiteiten om onze bedrijven op een informele of persoonlijke manier te leren kennen! Zo kan je samen een escaperoom oplossen, lunchen, dineren, een training volgen of deelnemen aan een één op één gesprek met een recruiter. Kijk op de activiteitenpagina om te vinden wat bij jou past en schrijf je in!

Naar activiteiten

Bedrijvendagen verbindt!

Welkom op de website van de Bedrijvendagen Twente. Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Waarom meedoen?

Succesverhalen

De Bedrijvendagen biedt kansen voor studenten om in contact te komen met interessante bedrijven en om de baan te vinden die ze altijd al wilden hebben. Deze video is een voorbeeld van wat je kunt bereiken door deel te nemen aan de Bedrijvendagen activiteiten.

Weet jij andere succesverhalen? Laat het ons weten door te bellen (053-4893898) of stuur een e-mail naar pr@bedrijvendagentwente.nl.


Postadres

Bezoekadres

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Volg ons