Onze All-In partner

Nedap

Het grootste carrière-
evenement van Nederland

170+ bedrijven
2000 studenten
75 activiteiten

Studentaanmelding
gesloten

Organiseer jij de lustrum editie 2019 van de Bedrijvendagen?

Voor het collegejaar 2018-2019 zijn wij op zoek naar zes nieuwe bestuurders! Wil jij tijdens je studententijd eens bezig zijn met iets anders dan studeren en dingen leren die je niet in je studieboeken vindt? Lijkt het jou leuk om samen met vijf medestudenten verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van een groot evenement? Dan is een bestuursjaar bij de Bedrijvendagen Twente wellicht iets voor jou! Klik hier voor meer informatie!

Je kunt vanaf 4 april solliciteren voor één of meerdere functies. Dit kun je doen door je cv en een motivatiebrief naar info@bedrijvendagentwente.nl te sturen.
De sollicitatiedeadline is 22 april.

Bedrijvendagen verbindt!

Welkom op de website van de Bedrijvendagen Twente. Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Waarom meedoen?