Onze sponsoren

Aftermovie Carrière-
beurs

Bekijk hier de aftermovie van de Carrièrebeurs van editie 2017!

Interesse in deelname editie 2018?

De organisatie van komende editie is inmiddels van start! De Carrièrebeurs van de Bedrijvendagen Twente 2018 zal plaatsvinden op woensdag 14 en donderdag 15 februari 2018. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar als u nu al interesse heeft in deelname dan kan dit aangegeven worden door een mail te sturen naar acquisitie@bedrijvendagentwente.nl

Aftermovie
Ambitieweken 2017

In maart 2017 vonden de Ambitieweken plaats van de 33e editie van de Bedrijvendagen Twente. Hierin vonden allerlei activiteiten plaats, van bedrijfsdiners tot een high tea, waarmee studenten intensiever in contact konden komen met bedrijven.

Bekijk hier de aftermovie van de Ambitieweken!

Prof.dr. Thom Palstra
Rector Magnificus Universiteit Twente
format_quoteBenut de kansen die de Bedrijvendagen Twente jou biedt. Het gaat om jouw toekomst!format_quote

Maak nu een account aan!

Het is op het moment helaas niet mogelijk om je in te schrijven voor activiteiten, maar je kunt al wel vast een account aanmaken voor komende editie.

Bedrijvendagen verbindt!

Welkom op de website van de Bedrijvendagen Twente. Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Waarom meedoen?