Prof.dr. Thom Palstra
Rector Magnificus Universiteit Twente

"Benut de kansen die de Bedrijvendagen Twente jou biedt. Het gaat om jouw toekomst!"

Prof.dr.ir. Frank Baaijens
Rector Magnificus Technische Universiteit Eindhoven

“Ik roep jullie allemaal op om de Bedrijvendagen Twente optimaal te benutten. De bedrijven die zichzelf hier presenteren zijn op zoek naar jullie als de volgende generatie van ingenieurs.”

Prof. Karel Luyben
Rector Magnificus Technische Universiteit Delft

“Het ouderwetse face-to- face contact is nog steeds erg waardevol als het gaat om de voorbereiding van jezelf. En dat is precies waar het bij de Bedrijvendagen om gaat.”

Onno van Veldhuizen
Burgemeester van Enschede

“De Bedrijvendagen Twente is het ideale startpunt voor prachtige deals en partnerships. Of anders gezegd, iedereen is ready for takeoff.”

Ruben Wegman
CEO Nedap

“Jouw ondernemersgeest bepaalt waar je belandt. Bedrijvendagen Twente is een geweldige kans om te ontdekken wat de toekomst voor jou in petto heeft.”

Marjan van Loon
President-directeur Shell Nederland

“De Bedrijvendagen Twente is een geweldige manier voor jou om te ontdekken bij welk bedrijf of organisatie je de grootste uitdagingen tegenkomt.”

Rob van Wingerden, MBA
CEO Koninklijke BAM Groep

“Gebruik je studie als een springplank om je visie en ideeën uit te breiden. Dan zul je beseffen dat er, bijvoorbeeld tijdens de Bedrijvendagen, grote kansen klaar liggen op de arbeidsmarkt.”

Frans van Houten
CEO Philips

“Het is van vitaal belang om over concurrerende spiermassa te beschikken! Blijf “fit” door je vaardigheden voortdurend aan te scherpen en te verbeteren.”

Prof.dr.ir. Jos Benschop
Senior vice president technology bij ASML

“Als Senior Vice President Technology ben ik niet alleen bezig met techniek, maar besteed ik ook veel tijd aan mensen en processen die nodig zijn om binnen een groot bedrijf goede ideeën ruim baan te geven.”

Roelof Joosten
CEO FrieslandCampina

“Mijn advies aan iemand die op zoek is naar een baan is niet om alleen te werken aan industrie- of marktkennis of aan een professioneel netwerk, maar ook om gepassioneerd te zijn over de dingen waar hij of zij mee bezig is.”

Wiebe Draijer
Voorzitter raad van bestuur Rabobank

"Sta open voor (onverwachte) mogelijkheden en wees niet bang voor nieuwe uitdagingen. Deelname aan de Bedrijvendagen Twente is een belangrijke stap op weg naar je toekomst."