Studentaanmelding
gesloten

Organiseer jij editie 2019 van de Bedrijvendagen?

Voor het collegejaar 2018-2019 zijn wij op zoek naar zes nieuwe bestuurders. Wil jij tijdens je studententijd eens bezig zijn met iets anders dan studeren en dingen leren die je niet in je studieboeken kan vinden? Lijkt het jou leuk om samen met vijf medestudenten verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van een groot evenement? Dan is een bestuursjaar bij de Bedrijvendagen Twente wellicht iets voor jou!

Interesselunch: 21 maart
Interesse activiteit & borrel: 3 april

Wat doet het bestuur?

Aan een evenement als de Bedrijvendagen Twente gaat veel voorbereiding vooraf. Het bestuur van de Stichting Bedrijvendagen Universiteit Twente organiseert alle activiteiten die gedurende de Bedrijvendagen Twente plaatsvinden. Van de Carrièrebeurs, de persoonlijke gesprekken en diners tot de informeel recruitment activiteiten. In totaal ben je hier van het eerste tot en met het derde kwartiel fulltime mee bezig met vijf andere bestuursleden. Er zijn in totaal acht functies te verdelen, waarvan zes hoofdfuncties en twee nevenfuncties.

Download de bestuursinteressefolder

Heb je na het lezen van bovenstaande interesse in het organiseren van de volgende editie van de Bedrijvendagen? Lees dan onze bestuursinteressefolder door! Hierin staan onder andere omschrijvingen van de verschillende functies, persoonlijke ervaringen en praktische informatie omtrent het solliciteren.

Download