Bedrijfsaanmelding
gesloten
Studentaanmelding
gesloten

De kennismakingsweek

In deze week kunnen de eerste contacten met interessante bedrijven worden gelegd. Op het grootste evenement van de bedrijvendagen, de Carrièrebeurs, staan zo'n 150 bedrijven waar je jouw visitekaartje achter kan laten en zijn er mogelijkheden om je professionele uitstraling te verbeteren. Komend jaar zal de beurs plaatsvinden op 13 en 14 februari. Bezoek de beurs op het ganzenveld van de University of Twente!

Activiteitenoverzicht Kennismakingsweek

De carrièrebeurs

Tijdens de tweedaagse Carrièrebeurs komen ruim 150 verschillende bedrijven naar de campus om jou te ontmoeten! Technici, recruiters en UT-alumni staan hier klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen! Kijk in het activiteitenoverzicht of in het Bedrijvendagen boek om te zien welke bedrijven op welke dag komen. Beide dagen worden afgesloten met een netwerkborrel. Voor de Carrièrebeurs hoef je je niet in te schrijven, je kunt gewoon langskomen!

Deelnemende bedrijven

Bedrijfs pitches

Tijdens de Carrièrebeurs zullen een aantal geselecteerde bedrijven een bedrijfs pitch geven. Een werknemer van een bedrijf zal tijdens deze korte presentatie een toonaangevend project of product dat toonaangevend is voor het desbetreffende bedrijf. Op de Carrièrebeurs wordt een speciaal podium gecreëerd voor de pitches. Je kunt je bij alle bedrijfspresentaties aansluiten zonder je in te schrijven. Benieuwd naar de bedrijven die een pitch geven en waarover ze zullen pitchen? Kijk naar de planning bij het activiteitenoverzicht!

Overzicht bedrijfspresentaties

Verbeter je professionele uitstraling

Tijdens de Carrièrebeurs zijn er verschillende mogelijkheden om je professionele uitstraling te verbeteren. Zo is op beide beursdagen Qompas aanwezig voor een cv-check, Handstand aanwezig voor een portfolio check en Brunel aanwezig voor een Linked-in check. Daarnaast zijn Handstand en Carrièrebus aanwezig om je persoonlijk carrière advies te geven en kan je een nieuwe profielfoto laten maken door een professionele fotograaf.

Carrièrebeurs 2017

In februari en maart 2017 vond de 33ste editie van de Bedrijvendagen Twente plaats. In deze galerij vind je een een impressie van de Carrièrebeurs, de grootste activiteit van de Bedrijvendagen. Ruim 140 verschillende bedrijven waren aanwezig op de campus van de Universiteit Twente om in contact te komen met de studenten. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dit jaar dan zeker een kijkje nemen!