Bedrijfsaanmelding
gesloten
Studentaanmelding
gesloten

De Openingsweek

De Bedrijvendagen zijn begonnen! Dat is de boodschap die we willen verspreiden onder alle studenten tijdens de Openingsweek. In deze week vindt nog geen daadwerkelijk contact met bedrijven plaats, maar wordt de aandacht vooral gevestigd op de aftrap van het evenement. Dit wordt gedaan met verschillende leuke activiteiten als de Kick-off, een lunchlezing en meer! Daarnaast is er de mogelijkheid om je voor alle activiteiten in te schrijven en worden er unieke gadgets uitgedeeld.

Kick-off
Maandag 4 en dinsdag 5 februari

De Bedrijvendagen Twente gaat elk jaar van start met de Kick-off. Dit jaar kan je hier wederom genieten van heerlijk gratis eten, maar ook kan je een rondje mee in een reuzenrad! En dat allemaal gewoon op het O&O plein. Komend jaar zal de Kick-off twee dagen duren, dus niet getreurd als je maandag niet kan!

Wanneer: Maandag 4 en dinsdag 5 februari
Waar: O&O-plein

Lunchlezing door Mystery guest
Donderdag 7 februari

Voorgaande jaren zijn Streetlab, André Kuipers, Jort Kelder en andere grote namen bij ons langs gekomen. Dit jaar, op 7 februari, komt de volgende mystery guest 45 minuten spreken. Hierna zal een lunch worden geserveerd voor iedere aanwezige. Geïntereseerd in sustainability, carrière maken en de toekomst van zowel Nederland als de rest van de wereld? Kom langs! Onze mystery guest zal zich later bekend maken.

Wanneer: Donderdag 7 februari 12:45 - 13:30
Waar: Waaier 1 & Waaier 2