Bedrijfsaanmelding
gesloten
Studentaanmelding
gesloten

De Openingsweek

De Bedrijvendagen zijn begonnen! Dat is de boodschap die we willen verspreiden onder alle studenten tijdens de Openingsweek. In deze week vindt nog geen daadwerkelijk contact met bedrijven plaats, maar wordt de aandacht vooral gevestigd op de aftrap van het evenement. Dit wordt gedaan met verschillende leuke activiteiten als de Kick-off, een lunchlezing en meer! Daarnaast is er de mogelijkheid om je voor alle activiteiten in te schrijven en worden er unieke gadgets uitgedeeld.

Kick-off
Maandag 4 en dinsdag 5 februari

De Bedrijvendagen Twente gaat van start met de Kick-off! De Kick-off is een twee daags evenement op het O&O plein van de University of Twente. Onder het genot van heerlijke gratis versnaperingen kan je een kijkje nemen in het programma voor aankomende editie. Het is mogelijk om je aan te melden in de inschrijftent voor workshops en activiteiten van verschillende bedrijven die in lijn zijn met jouw interesses en ambities. Er zullen Activisten aanwezig zijn om je hierbij te helpen. De Kick-off zal twee dagen duren, dus niet getreurd als je maandag niet kan!

Wanneer: Maandag 4 en dinsdag 5 februari
Waar: O&O-plein

Lunchlezing door Jan Peter Balkenende
Donderdag 7 februari

Voorgaande jaren zijn Humberto Tan, André Kuipers, Jort Kelder en andere grote namen bij ons langs gekomen. Dit jaar, op 7 februari, zal voormalig minister-president Jan Peter Balkenende de start van de Bedrijvendagen Twente 2019 inluiden en een lezing geven. Geïntereseerd in sustainability, carrière maken en de toekomst van zowel Nederland als de rest van de wereld? Kom langs! Naderhand zal er aan alle bezoekers gratis lunch worden uitgedeeld.

Wanneer: Donderdag 7 februari 12:40 - 13:30
Waar: Waaier 1 & Waaier 2

Deelname aan de lunchlezing is mogelijk zonder registratie. De lezing zal in het engels zijn en is inclusief lunch!

Talent Room
maandag 4 en dinsdag 5 februari

De zoektocht naar een carrière die bij je past begint bij jezelf! Wat voor een type persoon ben jij? Hoe gedraag je je in een team? Om antwoord te geven op deze vragen zal als een toevoeging aan de Kick-Off dit jaar de Talent Room worden gerealiseerd. In de Talent Room worden twee groepen van 6 studenten opgesloten om zichzelf en elkaar uit te dagen in een race tegen de klok. De teams proberen door middel van het oplossen van puzzels en spellen zo snel mogelijk te ontsnappen. Een expert zal daarbij feedback geven op jouw persoonlijke kwaliteiten en houding in de groep. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Wanneer: Maandag 4 en dinsdag 5 februari
Waar: O&O-plein

Hoe: Register Now