Bedrijfsaanmelding
gesloten
Studentaanmelding
gesloten

De Openingsweek

De Bedrijvendagen zijn begonnen! Dat is de boodschap die we willen verspreiden onder alle studenten tijdens de Openingsweek. In deze week vindt nog geen daadwerkelijk contact met bedrijven plaats, maar wordt de aandacht vooral gevestigd op de aftrap van het evenement. Dit wordt gedaan met verschillende leuke activiteiten als de Kick-off, een lunchlezing en meer! Daarnaast is er de mogelijkheid om je voor alle activiteiten in te schrijven en worden er unieke gadgets uitgedeeld.

Kick-off
Maandag 5 en dinsdag 6 februari

De Bedrijvendagen Twente gaat elk jaar van start met de Kick-off. Dit jaar kan je hier wederom genieten van heerlijk gratis eten, maar ook kan je een rondje mee in een reuzenrad! En dat allemaal gewoon op het O&O plein. Komend jaar zal de Kick-off twee dagen duren, dus niet getreurd als je maandag niet kan!

Wanneer: Maandag 5 en dinsdag 6 februari
Waar: O&O-plein

Lunchlezing door Streetlab
Donderdag 8 februari

Dit jaar kon de lunchlezing natuurlijk ook niet ontbreken, met deze keer niemand minder dan Streetlab! 8 februari komen de vier jongens vertellen over hun reis naar succes. Ze zijn begonnen met hun eigen show, sinds 2014 zijn ze op TV te zien met inmiddels al 4 seizoenen achter de rug. In 2015 is de show ook nog genomineerd voor de Gouden Televizier Ring. Er zal na afloop van de lezing een heerlijke gratis lunch worden uitgedeeld en je kan je inschrijven voor alle activiteiten!

Wanneer: Donderdag 8 februari 12:45 - 13:30
Waar: Waaier 1 & Waaier 2