Bedrijfsaanmelding
gesloten
Studentaanmelding
gesloten

Organiseer jij editie 2021 van de Bedrijvendagen?

Voor het collegejaar 2020-2021 zijn wij op zoek naar zes nieuwe bestuurders. Wil jij tijdens je studententijd eens bezig zijn met iets anders dan studeren en dingen leren die je niet in je studieboeken kan vinden? Lijkt het jou leuk om samen met vijf medestudenten verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van een van de grootste carrière evenementen van Nederland? Dan is een bestuursjaar bij de Bedrijvendagen Twente wellicht iets voor jou!

Wat doet het bestuur?

Aan een evenement als de Bedrijvendagen Twente gaat veel voorbereiding vooraf. Het bestuur van de Stichting Bedrijvendagen Twente organiseert alle activiteiten die gedurende de Bedrijvendagen Twente plaatsvinden. Van de Carrièrebeurs, de persoonlijke gesprekken en diners tot de informeel recruitment activiteiten. Er zijn in totaal zes hoofdfuncties:
- Voorzitter
- Penningmeester
- Functionaris Public Relations
- Functionaris Logistiek
- Functionaris Publicaties
- Functionaris Acquisitie

Download de bestuursinteressefolder

Heb je na het lezen van bovenstaande interesse in het organiseren van de volgende editie van de Bedrijvendagen? Lees dan onze bestuursinteressefolder door! Hierin staan onder andere omschrijvingen van de verschillende functies, persoonlijke ervaringen en praktische informatie omtrent het solliciteren.

Download