Bedrijfsaanmelding
gesloten
Studentaanmelding
gesloten

De workshopweken

Nadat je tijdens de Kennismakingsweek de eerste contacten hebt kunnen leggen met verschillende bedrijven, volgen de Workshopweken. Deze weken zijn gevuld met trainingen, workshops en cases en geeft jou de mogelijkheid om je optimaal voor te bereiden op intensiever contact met bedrijven. Als je niet deelneemt aan activiteiten in de Ambitieweken en je graag je competenties wilt verbeteren, dan kun je natuurlijk ook gewoon deelnemen!

Overzicht workshops

Holy Sh*t Show
donderdag 7 maart, 12:40-13:30

Holy Sh*t! Hoe vind ik een carrière die bij mij past?

Een baan nemen voor het geld of om te doen wat je liefhebt? De zoektocht naar de perfecte carrière die al je verlangens behartigd kan frustrerend en verwarrend zijn. Wat nu wanneer je niet weet wat je passie is? Voordat je het weet zit je vastgeketend aan een eindeloze hoeveelheid keuzes. Kom naar de Holy Sh*t show en leer wat nou daadwerkelijk echt belangrijk is in je zoektocht. Laten we op zoek gaan naar jouw 'Holy Grail' op de arbeidsmarkt!

Deelname aan de show is gratis @Agora-Vrijhof en registratie is niet nodig. De show zal in het engels zijn en is inclusief lunch! Er zullen foto's gemaakt worden bij de show.